Unike kontorlokaler med sjøutsikt og gunstig beliggenhet

Unike kontorlokaler med sjøutsikt og gunstig beliggenhet

I Oslofjorden ligger Bestumkilen, med Skøyen i den ene enden og Lysaker og Vækerø i den andre. Her ligger Portal Skøyen med utsikt over Bygdøy og ut til Fornebu, umiddelbar nærhet til kollektivtransport og gunstige leiepriser.

Naturnær beliggenhet vest for Oslo

Portal Skøyen ligger i Drammensveien 211, rett av E18 vestover ut av Oslo. Med stopp rett utenfor døren tar det tre minutter med buss både til Skøyen og Lysaker. Til fots når man Skøyen stasjon på ti minutter, hvor det også går trikk, lokaltog og flytog. På Skøyen og Karenslyst finnes både butikker, restauranter og vinmonopol, i tillegg til treningssenter og hotell.

Plasseringen gir også fantastiske muligheter for aktivitet og friluft. Vækerø park har flotte turmuligheter, og Bygdøy med en rekke stier og bademuligheter er bare en kort tur unna. På sykkel går det raskt til både Bygdøy sjøbad, Paradisbukta og Huk. Rett over veien finner du Oslo Kajakklubb som enkelt gir deg mulighet til en padletur når arbeidsdagen er slutt.

Tilrettelagt for lange dager og fulle kalendere

Selv om kontorlokaler utgjør mye av bygget, består Portal Skøyen av langt mer. Et stort atrium med god takhøyde og romslige flater legger til rette for sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det er også her byggets resepsjon og servicesenter ligger, hvor en egen site manager kan bistå med alt fra møteromsbooking til rens av skjorter. 

Alle ansatte kan i tillegg benytte seg av fasiliteter som lounger, kaffebar og personalrestauranten hvor RealMat serverer fersk og god mat. Om dagen blir lang kan man bestille middag til å ta med hjem, både fra restauranten og fra husets egen sushi take away. Bygget rommer også sykkelparkering, dusjer og garderober samt innendørs garasjekjeller, gjesteparkering og parkering for sykler og el-biler.

Attraktiv beliggenhet vest for Oslo

Det finnes en rekke høyprofilerte virksomheter i dette attraktive området. På Skøyen og Karenslyst ligger blant annet Visma Software, Multiconsult og Capgemini, og bedrifter som Storebrand og Lundin holder til like i nærheten på Lysaker. Portal Skøyen huser allerede flere virksomheter av ulike størrelser. Per i dag har for eksempel Bilia, Envac, forretningssenteret House of business og alarmselskapet Verisure sine kontorer her. Verisures flytting til Portal Skøyen kan du lese om her

Ønsker du å vite mer om Portal Skøyen og dets muligheter? Kontakt megler for en prat eller en omvisning.

Les mer her

Kontorlokaler hos Portal Skøyen: Moderne, effektivt og gunstige kostnader

Kontorlokaler hos Portal Skøyen: Moderne, effektivt og gunstige kostnader

Portal Skøyen har sentral beliggenhet, smarte og fleksible lokaler og fokus på mye mer enn kontorpulter. Med lavt fellesarealpåslag er bygget godt egnet for de som ønsker tilhold vest for Oslo, med kostnadseffektive lokaler og gunstig leiepris.

Portal Skøyen ligger i Drammensveien 211, midt mellom Skøyen og Lysaker. Bygget huser innbydende kontorlokaler, men byr i tillegg på en rekke tjenester og fasiliteter for de som har sin arbeidsplass her. Treningsrom, et godt kjøkken og flotte lokaler for eventer er blant de populære fasilitetene som er tilgjengelige. I det store fellesarealet blir du møtt av en site manager som bistår med praktisk hjelp knyttet til møter, fasiliteter og annet som letter hverdagen til de som arbeider i bygget.

West end, low cost

Drammensveien 211 har gjennomgått en større renovering, og har store og unike fellesarealer og fasiliteter som er tilgjengelig for alle leietakere. Byggets geometri og tilhørende planløsning er veldig effektiv.

Dette kontorbygget har et lavt påslag av andel fellesareal, og kombinert med gunstige leiepriser blir det meget kostnadseffektivt per ansatt/år. Å sitte vest for Oslo i dette området er attraktivt, og her får du virkelig verdi for pengene, sier Thomas Bagn, utleiemegler hos Malling & Co.

Selve bygget har en gunstig størrelse med mange sosiale soner, felles møterom som kan bookes hos site manageren og ikke minst moderne og luftige kontorlokaler. Om man har en fullt ut åpen kontorløsning har de ansatte god plass, med 14 kvadratmeter per ansatt.

Portal Skøyen inviterer til en inspirerende jobbhverdag i moderne omgivelser, med utsikt over sjøen og i umiddelbar nærhet til kollektivtransport. Mange av fasilitetene gjør jobbhverdagen enklere. Les mer om det her. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon eller omvisning.

Les mer her

Verisure flytter hovedkontoret

Verisure flytter hovedkontoret

Alarmselskapet Verisure har flyttet til Portal Skøyen. En ny alarmstasjon med høyt sikkerhetsbehov satte krav til både bygg og byggeier. 

Verisure er Norges og Europas ledende leverandør av brann- og innbruddsalarm som er profesjonelt overvåket.  Cirka 300 ansatte har tilhørighet på det norske hovedkontoret på Skøyen, hvor tohundre jobber derfra fast. Da selskapet skulle på jakt etter nye lokaler hadde de flere kriterier som måtte oppfylles. I Portal Skøyen fant de det de trengte. Utleiemegler for gårdeier Malling & Co har bistått i prosessen med å legge til rette for Verisure i de nye lokalene.

For oss var det viktig at lokalene kunne huse en alarmstasjon og at det var kort avstand til kollektivtilbud. En sertifisert alarmstasjon stiller en rekke krav til bygget, og ekstra tilpasning i lokalene. Det har vært en god prosess, der begge parter har tenkt langsiktig og konstruktivt, sier Ove Løvik, Business Improvement i Verisure.

Fleksible lokaler og bedre internkommunikasjon

I de gamle lokalene hadde Verisure en blanding av cellekontorer og åpent landskap, spredt i ulike seksjoner. 

I de nye lokalene ønsket vi et arealeffektivt og åpent landskap med gode arbeidsplasser for alle ansatte, og flere sosiale soner. Vi sitter mer samlet nå og har en trapp i lokalet som gjør internkommunikasjonen bedre. Selv om vi har færre kvadratmeter enn før har vi fått bedre standard og økt fleksibilitet. De ansatte er veldig fornøyde med hvordan lokalene fungerer, sier Løvik.

Portal Skøyen byr på mange fasiliteter som gjør hverdagen enklere. Les mer her

 

West end, low cost

Portal Skøyen ligger rett av E18, vestover ut av Oslo, med bussholdeplass rett utenfor døren. Byggets geometri og planløsninger er opp mot hundre prosent mer effektive enn tilsvarende bygg, og selv med store fellesarealer er fellespåslaget lavt. Det gir kostnadseffektive lokaler. 

Et nytt inngangsparti og atrium knytter utleiearealene sammen i et moderne og spennende fellesareal med servicesenter og et stort profesjonelt kjøkken der det serveres sunn og sesongbasert mat. Det er også planer om kaffebar og andre servicetilbud som moderne treningsrom. 

Det er mange virksomheter som ønsker å sitte vest i Oslo, og det gjør selvsagt noe med arealprisen. Portal Skøyen skiller seg ut både med effektive kontorlokaler og unike fellesarealer, men også i forhold til hva leietaker får for prisen. Her er det mulighet til å få kostnadseffektive lokaler etter ønske, samtidig som beliggenheten er attraktiv, sier Helene Backer hos Malling & co.

Portal Skøyen ligger sentralt rett av E18 på vei ut av Oslo. Les mer om det her. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon og eventuelt en omvisning.

Les mer her

En enklere jobbhverdag i Portal Skøyen

En enklere jobbhverdag i Portal Skøyen

En hyggelig site manager som ønsker velkommen, moderne og spennende interiør og praktiske fasiliteter. I Portal Skøyen tilrettelegges det slik at hverdagen skal flyte så godt som mulig.

Portal Skøyen holder til i Drammensveien 211 og oppgraderes i disse dager til et moderne og inspirerende kontorbygg. Bygget ligger sentralt plassert rett av E18 på vei ut av Oslo, noe som gir et godt utgangspunkt for rask kommunikasjon til og fra jobb. Når du går inn døren ønsker en site manager deg velkommen i det store fellesområdet, klar til å hjelpe deg med mange av hverdagens praktiske ting. Hjertet av bygget innbyr både til en inspirerende jobbhverdag, så vel som fest. 

Portal Skøyen ønsker deg velkommen med et fellesareal som virkelig er inspirerende. Her er det rom for både å spise, ta seg en kopp kaffe og til og med ta i bruk arealet til private tilstelninger. Byggeier har hatt som mål at bygget skal være noe mer enn en arbeidsplass, rett og slett et godt sted å være, sier Helene Backer hos Malling & co.

Servicesenter og rom for de store anledningene 

De sosiale sonene befinner seg i det store atriet som møter deg når du kommer inn hovedinngangen. Her holder site manageren til, og vedkommende kan hjelpe deg med å få skjortene renset, bilen vasket, booke møterom og mat eller få fatt på de teaterbillettene du skulle kjøpe for å overraske mannen til helgen. Rett og slett en hjelpende hånd som fasiliterer praktiske ting i bygget og små tjenester for at tiden etter jobb ikke blir spist opp av kjedelige ærend.    

Et stort kjøkken ligger åpent inn til fellesområdet. Her bruker de dyktige kokkene fra Realmat sesongbaserte råvarer for å servere sunn og spennende mat. Et godt utgangspunkt for en effektiv arbeidsdag. Skal du videre i et møte eller hjem til familien med litt dårlig tid? Bestill mat så står den klar til deg i «take-away»-luken i 1. etasje. 

Mat er en veldig viktig del av hverdagen som vi ønsket å sette ekstra fokus på. Det gir både energi, er et sosialt viktig element og kan gjøre hverdagen enklere for leietakerne. Site manageren vil være en sentral person for alle leietakerne som koordinerer og ordner med praktiste ting som for eksempel servering og møteromsbooking slik at du kan ha både møter, workshops og andre firmatilstelninger på huset uten å bruke masse tid på å hente inn hjelp, sier Backer.

Interiøret og utformingen av fellesarealet i første etasje er både Gatsby-inspirert og moderne. Her finner øyet alltid noe å hvile på, og det er enkelt å koble av med hyggelig lunsj, en kaffekopp eller uformelle møter. Her er det også mulig å leie fellesområdet til både større firmatilstelninger, kick-off og andre event, eller skulle du feiret en privat bursdag eller anledning?  

Sikkerhetsselskapet Verisure var en av de første som flyttet inn i Portal Skøyen. Les om deres valg her.

 

Sprek livskvalitet

Ønsker du å sykle eller løpe til jobb er det selvsagt romslige garderober med dusj tilgjengelige. Sykler har sin egen parkering, og det vil være en egen arbeidsbenk og luftkompressor for enkelt vedlikehold før du tar fatt på veien hjem. Om kort tid er et stort treningssenter klart i bygget. Rett over veien fra Drammensveien 211 ligger Oslo Kajakklubb, perfekt utgangspunkt for sunn aktivitet på Bestumkilen. Utsikten over fjorden gir lys og luft rundt bygget og innbyr til litt dagdrømming fra kontorplassen. 

Ønsker du å vite mer om Portal Skøyen? Les mer her, eller ta kontakt med megler for en prat om hvordan lokalene kan tilpasses din virksomhet.

Les mer her