Unike kontorlokaler med sjøutsikt og gunstig beliggenhet

Unike kontorlokaler med sjøutsikt og gunstig beliggenhet

I Oslofjorden ligger Bestumkilen, med Skøyen i den ene enden og Lysaker og Vækerø i den andre. Her ligger Portal Skøyen med utsikt over Bygdøy og ut til Fornebu, umiddelbar nærhet til kollektivtransport og gunstige leiepriser.

Naturnær beliggenhet vest for Oslo

Portal Skøyen ligger i Drammensveien 211, rett av E18 vestover ut av Oslo. Med stopp rett utenfor døren tar det tre minutter med buss både til Skøyen og Lysaker. Til fots når man Skøyen stasjon på ti minutter, hvor det også går trikk, lokaltog og flytog. På Skøyen og Karenslyst finnes både butikker, restauranter og vinmonopol, i tillegg til treningssenter og hotell.

Plasseringen gir også fantastiske muligheter for aktivitet og friluft. Vækerø park har flotte turmuligheter, og Bygdøy med en rekke stier og bademuligheter er bare en kort tur unna. På sykkel går det raskt til både Bygdøy sjøbad, Paradisbukta og Huk. Rett over veien finner du Oslo Kajakklubb som enkelt gir deg mulighet til en padletur når arbeidsdagen er slutt.

Tilrettelagt for lange dager og fulle kalendere

Selv om kontorlokaler utgjør mye av bygget, består Portal Skøyen av langt mer. Et stort atrium med god takhøyde og romslige flater legger til rette for sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det er også her byggets resepsjon og servicesenter ligger, hvor en egen site manager kan bistå med alt fra møteromsbooking til rens av skjorter. 

Alle ansatte kan i tillegg benytte seg av fasiliteter som lounger, kaffebar og personalrestauranten hvor RealMat serverer fersk og god mat. Om dagen blir lang kan man bestille middag til å ta med hjem, både fra restauranten og fra husets egen sushi take away. Bygget rommer også sykkelparkering, dusjer og garderober samt innendørs garasjekjeller, gjesteparkering og parkering for sykler og el-biler.

Attraktiv beliggenhet vest for Oslo

Det finnes en rekke høyprofilerte virksomheter i dette attraktive området. På Skøyen og Karenslyst ligger blant annet Visma Software, Multiconsult og Capgemini, og bedrifter som Storebrand og Lundin holder til like i nærheten på Lysaker. Portal Skøyen huser allerede flere virksomheter av ulike størrelser. Per i dag har for eksempel Bilia, Envac, forretningssenteret House of business og alarmselskapet Verisure sine kontorer her. Verisures flytting til Portal Skøyen kan du lese om her

Ønsker du å vite mer om Portal Skøyen og dets muligheter? Kontakt megler for en prat eller en omvisning.

< Gå tilbake