Kontorlokaler hos Portal Skøyen: Moderne, effektivt og gunstige kostnader

Kontorlokaler hos Portal Skøyen: Moderne, effektivt og gunstige kostnader

Portal Skøyen har sentral beliggenhet, smarte og fleksible lokaler og fokus på mye mer enn kontorpulter. Med lavt fellesarealpåslag er bygget godt egnet for de som ønsker tilhold vest for Oslo, med kostnadseffektive lokaler og gunstig leiepris.

Portal Skøyen ligger i Drammensveien 211, midt mellom Skøyen og Lysaker. Bygget huser innbydende kontorlokaler, men byr i tillegg på en rekke tjenester og fasiliteter for de som har sin arbeidsplass her. Treningsrom, et godt kjøkken og flotte lokaler for eventer er blant de populære fasilitetene som er tilgjengelige. I det store fellesarealet blir du møtt av en site manager som bistår med praktisk hjelp knyttet til møter, fasiliteter og annet som letter hverdagen til de som arbeider i bygget.

West end, low cost

Drammensveien 211 har gjennomgått en større renovering, og har store og unike fellesarealer og fasiliteter som er tilgjengelig for alle leietakere. Byggets geometri og tilhørende planløsning er veldig effektiv.

Dette kontorbygget har et lavt påslag av andel fellesareal, og kombinert med gunstige leiepriser blir det meget kostnadseffektivt per ansatt/år. Å sitte vest for Oslo i dette området er attraktivt, og her får du virkelig verdi for pengene, sier Thomas Bagn, utleiemegler hos Malling & Co.

Selve bygget har en gunstig størrelse med mange sosiale soner, felles møterom som kan bookes hos site manageren og ikke minst moderne og luftige kontorlokaler. Om man har en fullt ut åpen kontorløsning har de ansatte god plass, med 14 kvadratmeter per ansatt.

Portal Skøyen inviterer til en inspirerende jobbhverdag i moderne omgivelser, med utsikt over sjøen og i umiddelbar nærhet til kollektivtransport. Mange av fasilitetene gjør jobbhverdagen enklere. Les mer om det her. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon eller omvisning.

< Gå tilbake