portal-skoyen

EN ENKLERE JOBBHVERDAG I PORTAL SKØYEN

En hyggelig site manager som ønsker velkommen, moderne og spennende interiør og praktiske fasiliteter. I Portal Skøyen tilrettelegges det slik at hverdagen skal flyte så godt som mulig.

Portal Skøyen holder til i Drammensveien 211 og oppgraderes i disse dager til et moderne og inspirerende kontorbygg. Bygget ligger sentralt plassert rett av E18 på vei ut av Oslo, noe som gir et godt utgangspunkt for rask kommunikasjon til og fra jobb. Når du går inn døren ønsker en site manager deg velkommen i det store fellesområdet, klar til å hjelpe deg med mange av hverdagens praktiske ting. Hjertet av bygget innbyr både til en inspirerende jobbhverdag, så vel som fest. 

Portal Skøyen ønsker deg velkommen med et fellesareal som virkelig er inspirerende. Her er det rom for både å spise, ta seg en kopp kaffe og til og med ta i bruk arealet til private tilstelninger. Byggeier har hatt som mål at bygget skal være noe mer enn en arbeidsplass, rett og slett et godt sted å være, sier Helene Backer hos Malling & co.

Servicesenter og rom for de store anledningene 

De sosiale sonene befinner seg i det store atriet som møter deg når du kommer inn hovedinngangen. Her holder site manageren til, og vedkommende kan hjelpe deg med å få skjortene renset, bilen vasket, booke møterom og mat eller få fatt på de teaterbillettene du skulle kjøpe for å overraske mannen til helgen. Rett og slett en hjelpende hånd som fasiliterer praktiske ting i bygget og små tjenester for at tiden etter jobb ikke blir spist opp av kjedelige ærend.    

Et stort kjøkken ligger åpent inn til fellesområdet. Her bruker de dyktige kokkene fra Realmat sesongbaserte råvarer for å servere sunn og spennende mat. Et godt utgangspunkt for en effektiv arbeidsdag. Skal du videre i et møte eller hjem til familien med litt dårlig tid? Bestill mat så står den klar til deg i «take-away»-luken i 1. etasje. 

Mat er en veldig viktig del av hverdagen som vi ønsket å sette ekstra fokus på. Det gir både energi, er et sosialt viktig element og kan gjøre hverdagen enklere for leietakerne. Site manageren vil være en sentral person for alle leietakerne som koordinerer og ordner med praktiste ting som for eksempel servering og møteromsbooking slik at du kan ha både møter, workshops og andre firmatilstelninger på huset uten å bruke masse tid på å hente inn hjelp, sier Backer.

Interiøret og utformingen av fellesarealet i første etasje er både Gatsby-inspirert og moderne. Her finner øyet alltid noe å hvile på, og det er enkelt å koble av med hyggelig lunsj, en kaffekopp eller uformelle møter. Her er det også mulig å leie fellesområdet til både større firmatilstelninger, kick-off og andre event, eller skulle du feiret en privat bursdag eller anledning?  

Sikkerhetsselskapet Verisure var en av de første som flyttet inn i Portal Skøyen. Les om deres valg her.

Sprek livskvalitet

Ønsker du å sykle eller løpe til jobb er det selvsagt romslige garderober med dusj tilgjengelige. Sykler har sin egen parkering, og det vil være en egen arbeidsbenk og luftkompressor for enkelt vedlikehold før du tar fatt på veien hjem. Om kort tid er et stort treningssenter klart i bygget. Rett over veien fra Drammensveien 211 ligger Oslo Kajakklubb, perfekt utgangspunkt for sunn aktivitet på Bestumkilen. Utsikten over fjorden gir lys og luft rundt bygget og innbyr til litt dagdrømming fra kontorplassen. 

Ønsker du å vite mer om Portal Skøyen? Les mer her, eller ta kontakt med megler for en prat om hvordan lokalene kan tilpasses din virksomhet.