portal-skoyen

VERISURE FLYTTER HOVEDKONTORET

Alarmselskapet Verisure har flyttet til Portal Skøyen. En ny alarmstasjon med høyt sikkerhetsbehov satte krav til både bygg og byggeier.

Verisure er Norges og Europas ledende leverandør av brann- og innbruddsalarm som er profesjonelt overvåket.  Cirka 300 ansatte har tilhørighet på det norske hovedkontoret på Skøyen, hvor tohundre jobber derfra fast. Da selskapet skulle på jakt etter nye lokaler hadde de flere kriterier som måtte oppfylles. I Portal Skøyen fant de det de trengte. Utleiemegler for gårdeier Malling & Co har bistått i prosessen med å legge til rette for Verisure i de nye lokalene.

For oss var det viktig at lokalene kunne huse en alarmstasjon og at det var kort avstand til kollektivtilbud. En sertifisert alarmstasjon stiller en rekke krav til bygget, og ekstra tilpasning i lokalene. Det har vært en god prosess, der begge parter har tenkt langsiktig og konstruktivt, sier Ove Løvik, Business Improvement i Verisure.

Fleksible lokaler og bedre internkommunikasjon

I de gamle lokalene hadde Verisure en blanding av cellekontorer og åpent landskap, spredt i ulike seksjoner. 

I de nye lokalene ønsket vi et arealeffektivt og åpent landskap med gode arbeidsplasser for alle ansatte, og flere sosiale soner. Vi sitter mer samlet nå og har en trapp i lokalet som gjør internkommunikasjonen bedre. Selv om vi har færre kvadratmeter enn før har vi fått bedre standard og økt fleksibilitet. De ansatte er veldig fornøyde med hvordan lokalene fungerer, sier Løvik.

Portal Skøyen byr på mange fasiliteter som gjør hverdagen enklere. Les mer her

West end, low cost

Portal Skøyen ligger rett av E18, vestover ut av Oslo, med bussholdeplass rett utenfor døren. Byggets geometri og planløsninger er opp mot hundre prosent mer effektive enn tilsvarende bygg, og selv med store fellesarealer er fellespåslaget lavt. Det gir kostnadseffektive lokaler. 

Et nytt inngangsparti og atrium knytter utleiearealene sammen i et moderne og spennende fellesareal med servicesenter og et stort profesjonelt kjøkken der det serveres sunn og sesongbasert mat. Det er også planer om kaffebar og andre servicetilbud som moderne treningsrom. 

Det er mange virksomheter som ønsker å sitte vest i Oslo, og det gjør selvsagt noe med arealprisen. Portal Skøyen skiller seg ut både med effektive kontorlokaler og unike fellesarealer, men også i forhold til hva leietaker får for prisen. Her er det mulighet til å få kostnadseffektive lokaler etter ønske, samtidig som beliggenheten er attraktiv, sier Helene Backer hos Malling & co.

Portal Skøyen ligger sentralt rett av E18 på vei ut av Oslo. Les mer om det her. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon og eventuelt en omvisning.