portal-skoyen

Vi sikrer en effektiv og hyggelig arbeidshverdag

COMPASS GROUP

De dyktige kokkene hos Compass Group tilbyr lunsj, møtemat, middag og overtidsmat. De leverer sunn mat uten kunstige tilsetninger med sesongens beste råvarer. For de travleste kan de tilby forhåndsbestilling, slik at maten plukkes opp i resturantens egen «take away-luke» i 1. etasje, pakket for reisen videre – enklere blir det ikke! I tillegg til mat står kokkene fra Compass Group for servering og møteromsbooking.

HAPPY-NING

Arrangere firmafest, event, kick-off, happening, konsert eller en bursdagsfeiring? Portal Skøyen med sine unike fellesområder gir deg muligheten til å arrangere større arrangementer også utenfor arbeidstid.

SITE MANAGER

Vår site manager hjelper deg gjerne med å bestille konsertbilletter, vaske bilen, bestille blomster og booke elbil. I mellomtiden kan du fokusere på andre, viktigere ting.

SERVICESENTER
Resepsjonen i bygget fungerer som et servicesenter hvor du kan få bestilt tjenester som møteromsbooking.

DUSJ OG GARDEROBE
Med romslige garderober med tilhørende romslig dusj er alt lagt til rette for en dusj etter gå- eller sykkelturen til jobb.

PARKERING
Meget god parkeringsdekning med el-parkering og inntil 150 p-plasser. Primært innendørs i garasjekjeller. Rikelig med gjesteparkering rett ved hovedinngang. Egen bilvaskehall i garasjen.

KAFFEBAR
Kommer du tidlig på jobb kan det være godt å starte dagen med en kaffekopp og noe smått å spise i kaffebaren. Byggets egen barista vil sørge for at kaffen vil holde høy standard og kvalitet.

PERSONALRESTAURANT
Høy kvalitet produsert med de beste råvarene. Personalrestauranten kan by på et sunt og rikt lunsj- og middagsutvalg. I tillegg kan det bestilles take away fra restauranten om du vil ta med middagen hjem eller på kontoret.

SYKKELPARKERING
Godt tilrettelagt for syklende med sykkelparkering.

NYTT TRENINGSROM
Eget topp moderne treningsrom godt utstyrt med det nyeste av treningsapparater.